Onze producten

Wij borduren petten, bedrijfskleding, paardendekens, overhemden, T-shirts, truien, polsbandjes, babykleding, handdoeken en washanden.
Ook zulke producten? neem dan contact met ons op.

Meteen contact

Borduren bedrijfskleding

Voor het borduren van uw bedrijfskleding bent u bij borduurbedrijf B&F aan het juiste adres. Wij helpen u met het uitzoeken van een geheel nieuwe kledinglijn. In onze winkel bieden wij een breed kledingassortiment aan. Wij kijken samen welke borduring u op uw bedrijfskleding wilt hebben. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u.
Uiteraard kunt u ook uw eigen bedrijfskleding brengen. Ook deze kleding borduren wij graag voor u op maat.

Babypakketen

Een kleintje op komst? Of bent u op zoek naar een leuk en origineel kraamcadeau? Wij hebben voor u op de oplossing. Stel uw eigen babypakket samen en laat daar bijvoorbeeld op alle artikelen de naam van de baby borduren. Heeft u zelf een leuk idee of een originele afbeelding? Wij borduren deze graag voor u

Badtextiel

Met badtextiel kunt u vele kanten op. Leverbaar in vele kleuren en door de structuur van badstof wordt een borduring extra fraai. Het is mogelijk om uw badtextiel en badjassen te borduren met door uw gewenste tekst.

Meteen contact

Mutsen & Caps

Het borduren van mutsen & Caps behoort tot 1 van onze specialiteiten. De muts kan rondom zowel met tekst als met een logo worden geborduurd. Voor caps maken wij geen uitzondering. Zowel op de voorkant dan wel achterkant kunnen wij borduren. Wilt u daarentegen ook op de zijkanten van de cap een borduuring dan helpen wij u hier graag mee. Bent u nog op zoek naar een mooie en kwalitatief goede muts of cap? Wij bieden u in onze winkel een breed assortiment aan.

Net zo enthousiast als ons?

Bent u net zo enthousiast als ons en wilt u ook graag u team in geweldige geborduurde producten laten lopen? of heeft u misschien een kennis met een kleintje op komts? twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

Meteen contact